dijous, 31 d’octubre del 2013

Veieu que seriosos i serioses estem, avui comencem a fer servir el llibre de lectura de reutilització. Tenim el compromis de cuidar-lo i no ferlo malbé per qué el piguin utilitzar altres nens i nenes el curs vinent i molts altres cursos.



dimecres, 23 d’octubre del 2013

ARRIBA LA CASTANYADA!!!!

Aquest any, el cicle inicial, és l'encarregat de decorar el racó de l'entrada de l'escola. Han participat tots els nens i nenes de 1r i 2n. Veieu el resultat!!!!

divendres, 18 d’octubre del 2013

Quan hem pujat a classe, hem intentat recordar el poema. Falta el final, que us ho expliquin, que ho saben.




Els nens i nenes de 1r hem anat a la biblioteca de l'escola i ens han llegit un poema de Joanna Raspall. Després hem anat al pati a jugar amb les bombolles del poema. Què divertit!!!!!
Avui hem baixat a la biblioteca i la Georgina ens ha explicat moltes coses sobre Joanna Raspall. Voleu saber de què es tracta????? Pregunteu, pregunteu als petits/es.

dijous, 17 d’octubre del 2013


La classe dels pomers hem anat a dibuixar del natural el pomer que tenim al pati de  les pistes. Ens ha costat una mica pero al final ens han quedat uns pomers bastant semblants al pomer natural.

                                   Aquest és el pomer




                   I nosaltres molt concentrats dibuixant


dissabte, 12 d’octubre del 2013

VISITA A LA BIBLIOTECA "MARIA AURELIA CAPMANY"

Les classes dels pomers i els cirerers han anat a visitar la biblioteca del barri "Maria Aurelia Capmany".
Ara están d'obres però aviat tornarà a estar totalment disponible. És un servei del barri que tenim molt a prop i és molt fácil fer-se el carnet de la biblioteca i... apa tots els llibres al nostre abast!!!


dimarts, 1 d’octubre del 2013

Hem rebut  un correu i fotos de l'Andrés de  2n B de  des del Japó. Es troba molt bé i ens envia una abraçada ben gran!!!!

                                   Mireu que guapo està!!!